Account Manager

Account Manager
Herent

Description: 

Hotel Hungaria is een Media- en Marketinghuis met expertise in storymaking. Wat we doen, gaat het klassieke verhalenboekje te buiten. We maken niet gewoon een kookprogramma, we antwoorden op de vraag “Wat eten we vandaag?” met Dagelijkse kost. We promoten niet zomaar een boerenstiel, we maken alle Belgen #boerentrots. We nemen geen willekeurige podcast op, maar doen interviews met toonaangevende ondernemers en onderzoekers die De Tijd Vooruit zijn. Je leest het goed. Of het nu voor onze huismerken of voor onze vele klanten is, met een doordachte merkstrategie, sterke content en de juiste mix van kanalen laten we mensen een emotionele connectie maken met een merk. Dat is ons ding. Wat is het jouwe?

Momenteel zijn we op zoek naar een Account Manager (volpension).

Iemand die perfect past bij de persoonlijkheid van Hotel Hungaria: een ambitieuze doe-al met het hoofd in de wolken, maar de voetjes op de grond. Iemand die evenveel van onze verhalen houdt als wij. Iemand die graag lacht, maar zijn of haar job serieus neemt. Iemand die nieuwe mogelijkheden ziet en opportuniteiten spot. M, V of X, vader, Viking of vinkenier. Iedereen is welkom om bij ons op Hotel te komen. Zolang je jezelf maar herkent in wat je nu gaat lezen ...

Jouw taken

● Samen met onze Account Director ben je het vaste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bent hun rechterhand in tijden van nood én glorie.

● Je voelt en denkt mee. Vaak strategisch, altijd kritisch. Van de creatieve briefing bij de klant tot de uitwerking ervan door en met je collega’s.

● Je geeft en onderneemt. Je doet niets liever dan de merken van onze klanten op de kaart zetten en ze verder uitbouwen in een omnichannel omgeving.

● Of het nu strategische plannen of creatieve concepten zijn, jij presenteert ze overtuigend en enthousiast aan onze klanten.

● In overleg met de Account Director en samen met ons team van strategen, creatieven, copywriters, producers, etc. sta je in voor de opstart en coördinatie van onze campagnes van A tot Z.

● Je behoudt steeds je cool, denkt in oplossingen en houdt van een strakke retroplanning. Die gebruik je om deadlines in de gaten te houden.

● Je bent creatief in de uitwerking van commerciële budgetten en volgt ze rigoureus op. Je rapporteert hierover tijdens financiële meetings.

● Je staat altijd op scherp om commerciële opportuniteiten te spotten, zowel in je bestaande klantenportefeuille als daarbuiten.

● Je bouwt actief mee aan ons netwerk van partners, klanten, collega’s, etc.

Requirements: 

● Je beschikt over minimum 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie bij een communicatiebureau.

● Je drukt je perfect uit in het Nederlands. Pluspunten als je communicatieskills in het Frans ook à point zijn.

● Je kan een team enthousiasmeren, motiveren en (bij)sturen waar nodig.

● Je hebt een brede visie en blijft op de hoogte van nieuwe marketing- en communicatietrends. Online en offline communicatiekanalen hebben geen geheimen voor je.

● Met je brede communicatiekennis heb je alles in huis om aanbevelingen van externe partners inzake media, PR en activaties te beoordelen en te challengen.

● Je bent een geboren teamleider die collega’s op de hoogte houdt en nieuwe, jongere of minder ervaren collega’s coacht waar nodig.

● Je bent creatief en denkt oplossingsgericht.

● Je werkt gestructureerd, flexibel en zelfstandig.

● Je bent een vlotte communicator.

● Jouw persoonlijkheid vult (Hotel)kamers en je hebt een natuurlijke overtuigingskracht.

● Budgettering en administratie neem je er met de glimlach bij.

● “Underpromise, overdeliver” is jouw motto.

Be our guest!

Surf naar https://www.hotelhungaria.be/nl/job/accountmanager en bezorg ons vóór 17/12/21 jouw gegevens.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.