Bladcoördinator / redacteur

Bladcoördinator / redacteur
Gent

Description: 

Wat jij doet. Je coördineert tijdschriften. Je staat rechtstreeks in contact met de klant. Je schrijft zelf een stevig pakket teksten en stuurt andere redacteurs, fotografen, illustratoren en vormgevers aan. Deadlines zijn heilig. Het durft al eens spannend worden en toch slaag je erin om op een prettige manier om te gaan met je klant en collega’s.

Wat wij doen. We maken tijdschriften in opdracht. Om dat tot een goed einde te brengen, hebben we alle specialiteiten in huis: redacteurs, fotografen, vormgevers, coördinatoren, conceptbedenkers. Enkel het drukwerk doen we niet, dat laten we over aan drukkers. We werken vooral voor ledenorganisaties (zoals het magazine van Kom op tegen kanker), overheden (zoals het Gentse Stadsmagazine), ziekenhuizen en HR-diensten (met personeelsbladen).

Hoe wij het doen. We leggen de lat hoog. Heel hoog. Teksten, foto’s, tekeningen, lay-outs: aan ‘dat is al goed genoeg’ doen we niet mee. Dat is ons DNA: we zijn bladenmakers en maken de mooiste bladen voor de leukste klanten.

Wie wij zijn? Wij zijn f-twee, bladenmakers. Aangenaam. We maken momenteel 21 tijdschriften in opdracht. We zijn een klein team van een tiental mensen met een passie voor tekst en vormgeving. Het bedrijf bestaat al 33 jaar. En dat in een digitale wereld, hoor ik je denken? We staan sterker dan ooit! We geloven in papier en bewijzen elke dag de kracht ervan.

Hoe verloopt de procedure?

Je stuurt je cv en een korte motivatiebrief naar frank@f-twee.be.

Na een eerste selectie (zie hieronder Requirements) nodigen we je uit voor een videogesprek. Dit is een korte kennismaking, waarin we tegelijk al jouw vragen beantwoorden.

Dat leidt tot een short list van een drietal personen, waarmee we op kantoor een gesprek aangaan. Dan proef je meteen ook de sfeer: een bruisende plek in het centrum van de stad, met toffe collega’s die gepaste waarde hechten aan perfecte koffie en voldoende taart.

Requirements: 

Passie voor woord, hogere opleiding en ervaring. Er zijn bonuspunten voor mensen die Frans spreken en schrijven, een migratieachtergrond of enige kennis van medische terminologie hebben. We beseffen dat je niet élk item kan afvinken – laat je daardoor niet afschrikken.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.