Digital Data Analyst

Digital Data Analyst
Leuven

Description: 

Wie wij zijn:

WAD, Cypres en Propaganda vormen samen een communicatie en content powerhouse waar alle nodige disciplines en expertises aanwezig zijn om hoogkwalitatieve marketingcampagnes en -trajecten te ontwikkelen.

Vanuit gedeelde waarden vervullen we zo onze missie om met contentmarketing betekenisvolle relaties te helpen bouwen tussen merken en mensen. De juiste verhalen en kanalen, de taal die past bij een kanaal, het flexibel omgaan met de wijzigende wensen van de gebruiker, het meten van het gedrag van users, daar gaat het over in de gepersonaliseerde trajecten die wij voor onze klanten bouwen.

Wat wij in een (Medior) Data Analyst zien:

Voel jij ook die kleine (of een grote) high bij het ontdekken van patronen, trends of verrassende inzichten in data?

Wel, neem ons dan mee in online zoekgedrag van mensen, in to the point kwartaalanalyses voor klanten en ondersteun het strategenteam met jouw pientere brein wat betreft cijfergegevens!

Je begrijpt Google Analytics beter dan iedereen in Mountain View zelf en goochelt met metrics en dimensions alsof het niks is. Ook Google Adwords, SEO, Facebook en LinkedIn data hebben voor jou geen geheimen.

Je hebt een grondige kennis van Excel of Google Sheets. Als je een een visualisatietool (Google Data Studio, Tableau …), data prepping tool en/of big data processing tool kent, is dat een plus! Om je verzamelde databronnen voor te stellen, orden en herleid je ruwe data tot de essentie en visualiseer je je inzichten voor onze strategen.

Requirements: 

Onze verwachtingen:

Je beschikt over minimum 2 jaar ervaring in de Marketing & Communicatie

Je hebt een grondige en brede kennis in Excel, Google Sheets, statistiek (en eventueel in SEO, SEA, en social media al is dat geen topprioriteit)

Je denkt klantgericht en bent gewend aan het tempo van een agency

Je hoofd scheidt als vanzelf hoofd- en bijzaken en wordt gek als het niet analytisch genoeg kan zijn

Jouw nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid en kritische blik: we love it!

We houden van je creativiteit en durf om de zaken te onderzoeken (en zijn dus reuzebenieuwd naar hoe jij de zaken ziet!)

Dit hebben we te bieden.

Als data freaks willen we elkaar continu inspireren met kennis, inzicht en ervaring! Om maar te zeggen: diploma’s die onder het stof liggen, zijn relatief

We bieden je een marktconform loon aangevuld met the usual stuff (verzekeringen, maaltijdcheques, een tof kantoor, etc…). Jep, wij bieden ook een zeer aantrekkelijke hoeveelheid verlof, een topteam van collega’s en lekkere koffie

Last but not least: wij houden van harmonie, of het nu kantoor- vs. thuiswerk, work vs. life, pure ernst vs. afterwork of fruit vs. friet is… : it matters!

Tot binnenkort?

Al een kleine high gevoeld? Stuur dan je cv met een korte motivatiebrief naar jobs@wearejobs.be!

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.