Digital Expert

Digital Expert
Berchem (Antwerpen)

Description: 

Wanted: Digital Expert

De Digital Expert is verantwoordelijk voor de digitale campagnes van onze klanten. De rol omvat de creatie, het beheer en de implemenatie van online advertising campaigns en waar nodig, het onderhouden van relaties met partners en klanten. Hij/zij werkt nauw samen met andere digitale experten om de integratie tussen de verschillende kanalen te verzekeren. Vanuit zijn/haar expertise staat de Digital Expert de Digital Account Manager bij in de communicatie met klanten.

Jouw uitdaging

Ontwikkelen en evalueren van betalende digitale marketing campagnes en –strategieën.

Bedenken, implementeren en opvolgen van SEO en inbound strategieën.

Creatie en beheer van maandelijkse actieplannen in lijn met de digitale strategie en doelstellingen

Beheren van de campagne planning van A tot Z : budget, forecast (clicks, impressies, CTR, engagement, leads…) en identificeren van KPI’s.

Communicatie met partners waar nodig voor content, productie en/of promotie

Opmaken van rapporten met analyse van de resultaten en aanbeveling voor optimalisatie in de toekomst

Toepassen van ‘best practices’ voor klanten campagnes op basis van de klantendoelstellingen. `

Opvolgen van trends op vlak van online marketing om de kennis voortdurend uit te breiden en nieuwe formats toe te passen

Requirements: 

Heb ik het?

Ervaring in het beheren van online marketing campagnes via social, search, affiliate, email, display e.a., in het opzetten en beheren van creatieve campagnes, het gebruik van online marketing analyse tools en de kennis om op basis van de resultaten de strategie aan te passen. Je vindt zonder probleem je weg in Google Ads en Facebook.

Kennis van Microsoft Advertising, LinkedIn en Amazon zijn mooi meegenomen.

Kennis van het combineren van verschillende online marketing strategieën. Je hebt inzicht in de doelgroep van de klant en kan deze identificeren op verschillende digitale kanalen.

Zeer sterke kennis van Nederlands & Frans. Ervaring in het opzetten en beheren van campagnes in beide talen is een sterke plus. Daarnaast heb je een goede kennis van het Engels

Uitblinker in communicatie (zowel gesproken als geschreven) om complexe ideeën over te brengen en de klant te overtuigen. Je kan de meest rendabele voorstellen formuleren in functie van het budget en de behoeften van de klant.

De nodige redactionele en copywriting vaardigheden en om op een consequente manier te communiceren op de verschillende digitale media, aangepast aan het merk

Zelfstandig werken, maar ook in teamverband functioneren Multi-Tasker, ook in een omgeving met strakke deadlines

Sterke analytische (kwantitatief en kwalitatief) vaardigheden. Google Analytics of Google Search Console hebben geen geheimen voor je.

Je kan vlot overweg met tools zoals Google Data Studio en Office-toepassingen.

Een basis aan technisch inzicht met betrekking tot webtechnologieën (html, CSS en JQuery). Ook ervaring met grafische softwarepakketten van de Adobe Creative Cloud is een sterke plus.

Wij bieden

Bij Dexville heb je de kans om samen met 40 enthousiaste collega’s een sleutelrol te bekleden in een ambitieuze omgeving die samen met jou het verschil wil maken en verder wil groeien. Je krijgt hier de unieke mogelijkheid om je te verdiepen in een brede waaier aan digital marketingdiensten.

Jouw inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen.

Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande beschrijving en sta je te springen om de volgende bewoner van DexVille te worden?

Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar julie.raye@fcrmedia.be

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.