Digital Printer / Signmaker D|M&S

Digital Printer / Signmaker D|M&S
Sint-Michiels

Description: 

Als toonaangevend communicatiebureau met vestigingen in Antwerpen, Brugge en Brussel verrassen we klanten al meer dan 35 jaar met vinnige crossmediale campagnes. Online, offline en events. Business to consumer en business to business. We doen het allemaal! In D|M&S Brugge zoeken we momenteel een Digital Printer/ Signmaker.

Wat houdt je job precies in?

Je zet de ontwerpen van onze grafische designers om in tastbare tools: van posters tot roll-up banners, van reclamepanelen tot winkeldisplays. Je maakt drukproeven en legt die voor aan de verantwoordelijke ontwerpers voor een ‘goed voor druk’. Je bedient digitale (groot formaat) printers en snijmachines, en staat in voor het basisonderhoud. Je volgt het printing en signmaking proces op en controleert het eindresultaat. Je zorgt dat het kwalitatief altijd perfect in orde is. Je staat mee in voor de montage van de panelen, borden, spandoeken, stickers, … Je gaat sporadisch bij klanten, op beurzen of evenementen mee alles opstellen of monteren. Je houdt de voorraad van papier en ander materiaal in de gaten en vult de stock tijdig aan. Je werkt in nauw overleg met de verantwoordelijke van onze printingafdeling.

Requirements: 

Wat is jouw talent?

Je hebt een diploma van (digitaal) drukker of affiniteit met de grafische sector.

Je bent handig en hebt technisch inzicht.

Je kan vlot overweg met een digitale printer of snijmachine, maar zet al even gemakkelijk een winkeldisplay of rollup in elkaar.

Een wand bekleden met zelfklevend behang? Bring it on!

Je kan werken met de Adobe programma's.

Je werkt nauwkeurig, ordelijk, veilig en met oog voor detail.

Ook als je bij de klant een installatie moet uitvoeren. Je bent een betrouwbare teamplayer, op-en-top professioneel en altijd positief ingesteld.

Je hebt een rijbewijs B.

Je kan zelfstandig werken, bent flexibel en stressbestendig.

Wat bieden wij jou aan?

Je krijgt een voltijdse, vaste en afwisselende job van onbepaalde duur bij een communicatiebureau met een eigen printing- en signmakingafdeling.

We zijn al meer dan 35 jaar een van de grootste onafhankelijke bureaus van België!

Je brengt de dag door op een toffe en aangename werkplek in het groen. We hebben een terras, een tuin, zicht op water en bos en binnen is er ruimte (en licht) à volonté.

O ja, het station is vlakbij en ons kantoor in Brugge, jouw uitvalsbasis, is makkelijk met de auto bereikbaar (zonder files).

Je komt terecht in een jonge omgeving met gepassioneerde collega’s.

Last but not least: je mag rekenen op een gepersonaliseerde en weloverwogen verloning met tal van extralegale voordelen.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.