Digital Strategist D|M&S

Digital Strategist D|M&S
Sint-Michiels

Description: 

Als toonaangevend communicatiebureau met vestigingen in Antwerpen, Brugge en Brussel verrassen we klanten al meer dan 35 jaar met vinnige crossmediale campagnes. Online, offline en events. Business to consumer en business to business. We doen het allemaal! Om ons onlinemarketingteam in Brugge verder te versterken, zoeken we een (ervaren) Digital Strategist.

Wie ben jij?

Je analyseert de marketingactiviteiten van de klant, voert concurrentie-analyses uit en komt met strategische oplossingen die de opdrachtgever online doen scoren (binnen het afgesproken budget).

Je zet sterke digitale campagnes op. Funnel marketing, lead generation, SEO, CRO, SEA, keyword analyses, videomarketing, marketing automation, remarketing, ... You love it!

Je bent vertrouwd met zowel het technische aspect van onlinemarketing als de creatieve kant.

Je volgt elke campagne op en kijkt hoe je de traffic, conversieratio, verkoopcijfers, … kan optimaliseren en de KPI’s kan behalen én overstijgen.

Je rapporteert en evalueert de resultaten van je onlinecampagnes door middel van heldere dashboards. Deze business analyses van jou maken het verschil voor de klant. Hierbij koppel je de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten telkens aan onze digitale inspanningen. Als deel van het strategisch team werk je nauw samen met het accountteam, onze creatives, copywriters en webdevelopers. Zo krijg je iedereen achter jouw campagnes en zet je een straf resultaat neer.

Requirements: 

Wat is jouw talent?

Je hebt het liefst ervaring in een analytische functie, bij voorkeur in een digitale omgeving. Of je bewandelde deze paden tijdens je studies/stage(s).

Je hebt een universitaire opleiding achter de rug, met het accent op marketing, economie, (big) data, beleidsinformatica ...

Je blijft up-to-date met digitale marketing media en tools. Je bent bezeten van nieuwe ontwikkelingen en schoolt jezelf voortdurend bij.

Je kent de laatste Online Marketing trends en past die toe in je eigen werk.

Je bent analytisch, creatief én communicatief sterk.

Je duikt graag in de cijfers om je campagneresultaten te analyseren, maar slaagt er ook in je boodschap krachtig samen te vatten en de aandacht te trekken.

Je bent flexibel en past je gemakkelijk aan.

Je bent zelfsturend, je ziet werk en je bent sterk in prioriteiten stellen.

Je neemt initiatieven en gaat all the way om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.

Je hebt sterke sociale vaardigheden, bent als teamplayer vlot in de omgang, diplomatisch en empathisch.

Je krijgt de kans om mee verder te bouwen aan ons strategisch departement waarbij regelmatig contact en overleg 'key' is. Dit zowel intern als met klanten om hen de beste ondersteuning te bieden’.

Wat bieden wij jou aan?

Een voltijdse en afwisselende job in een aangename en dynamische omgeving van een communicatiebureau dat al meer dan 35 jaar tot de grootste onafhankelijke bureaus van België behoort. Boeiende opdrachten voor een waaier aan nationale en internationale klanten. De support van een zot team. Een gepersonaliseerde en weloverwogen beloning voor je werk, met tal van extralegale voordele

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.