Event Masters zoekt een startende conference manager (m/v/x)

Event Masters zoekt een startende conference manager (m/v/x)
Willebroek

Description: 

Congressen organiseren eentonig en saai?

Think again! Bij Event Masters maken we van élk congres een beleving. Van wetenschappelijke congressen de ene dag, naar spectaculaire galadiners de andere dag. Van 150 tot 2000 deelnemers en in binnen-en buitenland. We dagen jou uit om creatief na te denken en elk congres naar een hoger niveau te tillen. Dat doe je uiteraard niet alleen, samen met een hecht team behandel je alle aspecten van een congres. Catering, sponsors, beurzen, merchandising & branding, venue management, sprekers…. De helft van de tijd ben je te vinden op ons kantoor in Willebroek, de andere tijd ben je bezig met site visits, congressen coördineren en leveranciers aansturen on site. Je volgt je draaiboek minitueus op en onderhoudt ook de relatie met de klant – met wie je vaak jarenlang samenwerkt.

Requirements: 

Wie ben jij?

• Je zet net je eerste stappen in de sector of hebt 1 à 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie

• Enthousiast en communicatief

• Je grafische skills dragen bij aan de beleving van het congres

• Steeds op zoek naar de beste leveranciers en nieuwste trends

• Straf, maar niet te trots om bij te leren

• Grondige kennis van het Nederlands en Engels is een must, Frans is een meerwaarde.

• Hands-on mentaliteit

En wie zijn wij?

Event Masters is een eventbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Het team bestaat uit 40 creatieve denkers en praktische doeners. Allemaal met passie en gedrevenheid voor het vak. Dat enthousiasme maakt echt een gigantisch verschil. Bij Event Masters hebben we allen samen een duidelijke visie: de ‘extra mile’ gaan en ervoor zorgen dat elk evenement, groot of klein, internationaal of nationaal, er staat. Vanuit Willebroek zetten we de strafste evenementen neer: Teambuildings, Tailormade events, congressen, meetings en incentives. You name it, we deliver it!

Zin gekregen om te solliciteren?

Stuur je cv en motivatie naar Brownfieldlaan 37-1, Willebroek of per mail naar jobs@eventmasters.eu. Overtuig ons van je skills en passie en ding mee naar een gegeerde plek in ons team.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.