Event Sales Manager

Event Sales Manager
Antwerpen

Description: 

Event Sales Manager voor : het wijndomein van Vinetiq.eu.

Ook België is een cool climate wijngebied. Op Valke Vleug verbouwen ze eigen wijn in het Vlaamse Liezele. Wijnhandel én wijnmaker. Een cool climate verhaal van A tot Z. Omgeven door een prachtig stuk Vlaams oerlandschap, wijngaarden en de verfijnde, aardse architectuur kan je op Wijndomein Valke Vleug genieten van een goedgevulde agenda vol smaak en gezelligheid: naast wijn- en fijnproeverijen en rondleidingen organiseren we ook muziekconcerten, kunstexpo’s, workshops, midzomeravonden, oogstfeesten en andere kleinschalige natuur en cultuur activiteiten voor families en vrienden.

Ook groepen, verenigingen en bedrijven kunnen bij Valke Vleug aankloppen voor bedrijfsevenementen, gelegenheden en andere samenkomsten. We leveren all-in formules van de hoogste kwaliteit en stellen ruimtes ter beschikking voor eigen invulling. Met plezier werken we een unieke belevenis op maat uit, in de filosofie en esthetiek van Valke Vleug.

Requirements: 

Business Development voor de Vinetiq.eu vestiging : https://www.yumpu.com/en/document/read/62983221/wijndomein-valke-vleug-e...

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.