Junior Copywriter

Junior Copywriter
Antwerpen

Description: 

Spreek je Millenialiees, denk je in concepten en schrijf je Nederlands als de beste? Help! De boomers onder onze bazen gebruiken hier nog altijd ‘on fleek’ en ‘lit’. Echt waar… En dat in 2021. Da’s bijna net zo erg als plastieken wegwerpzakjes in de groenterayon van de supermarkt. Ben jij het creatieve taalwonder dat die fossielen wil verlossen van archaïsch taalgebruik en fossiele brandstoffen? Ben jij een junior copywriter met een vinger aan de pols van een duurzamere samenleving terwijl de andere negen dansen over het toetsenbord? Is jouw brein een ecologisch verantwoorde serre waar wij het hele jaar door creatieve concepten mogen plukken? Lees dan snel verder, want we kunnen je talent dringend gebruiken hier.

Requirements: 

Waarom jij opvalt:

- Je kan briefings vertalen naar kickass concepten, teksten en headlines met een originele twist. Voor on- en offline mediakanalen.

- Je gebruikt geen buzzwords, maar vindt er zelf uit.

- Je hebt goesting om een schrijfstijlkameleon te worden die voor elke klant in elke sector weet welke woorden elke doelgroep raken.

- Je beschikt over een ongezonde dosis sociale-mediaskills.

- Je hebt ook een gezonde dosis gewone “social skills”.

- Je vindt het heel cool om voor een bureau te werken dat duurzaamheid héél hoog in het vaandel draagt. 

- Je kan een (school)portfolio laten zien met verrassend werk, toffe concepten en goeie ideeën.

Wat staat er op je cv?

- Geen, weinig of toch al wat meer ervaring in de reclame of communicatiesector. Een diploma, liefst iets dat te maken heeft met schrijven of reclame. Maar we doen daar niet zo moeilijk over.

- Duidelijke kennis van social media.

- Je geschreven Nederlands is zo proper en foutloos mogelijk. Kleine voetnoot: praten mag je in eender wel dialect doen. En met dt-fouten. Wuk? Zelfs Wesdt-Vlaams, ja. - Bonuspunten als je ook sterk schrijfwerk in ’t Engels en/of Frans kan leveren.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.