Office Manager

Office Manager
Zaventem/Leuven

Description: 

De in 2021 gevormde Propaganda Group bestaat uit verschillende communicatieadviesbureaus en merken die elk actief zijn in een specifiek onderdeel van het Content Marketing spectrum. Propaganda biedt Content Marketing van van strategie tot executie voor grote Belgische en internationale bedrijven en organisaties. We Are Digital is expert in digitale marketing en communicatie, met inbegrip van digitale strategie, online advertising, sociale media en inbound & performance marketing. Cypres is de specialist in design en content voor kennisintensieve B2B-communicatie voor bedrijven en organisaties, inclusief content governance & sustainability communication. Content Makers richt zich naar KMO’s met Content Marketing, sociale media communicatie en video storytelling. De +/- 100 medewerkers van de Propaganda Group werken vanuit de kantoren in Zaventem en Leuven. Vandaag kijken we uit naar de komst van een:

OFFICE MANAGER

In onze snel groeiende groep zijn je dagen als Office manager heel gevarieerd. Afhankelijk van jouw interesses kan je je job verder vorm geven. Je werkt hoofdzakelijke vanuit Zaventem en gaat regelmatig naar onze kantore in Leuven. De job Jij bent het uithangbord van onze onderneming en zorgt voor een fijn onthaal van klanten en bezoekers in onze vernieuwde kantoren in Zaventem; Je bent een administratieve duizendpoot en beheerst Microsoft office & Google. Je staat in voor het stockbeheer / economaat en volgt het onderhoud van het kantoor op; Je plaatst bestellingen; Je bent het aanspreekpunt voor alle vragen die met de gebouwen te maken hebben; Je beheert de vergaderzalen: is alles netjes en clean, is er koffie en lunch voor belangrijke vergaderingen?

Requirements: 

Nu jij

Je hebt relevante ervaring in een gelijkaardige job;

Je bent een flexibele doener, je ziet werk en pakt het meteen aan;

Je bent gestructureerd en werkt zeer nauwkeurig;

Je spreekt en schrijft Nederlands en Frans, Ervaring met een ERP-systeem is een plus; Nog meer talenten in huis? Zoals het verslag opstellen bij meetings of administratieve HR-skills? Vertel het ons en je krijgt kansen.

Nu wij

Je maakt straks deel uit van een van de strafste content & digital marketing agencies van het land met Premium brands in uiteenlopende sectoren;

Je krijgt de kans om je eigen functie vorm te geven;

Je komt terecht in een losse en informele sfeer, met de focus op groei en ontwikkeling;

Work-life balance vinden wij belangrijk; We bieden een marktconform en flexibel loonpakket;

Deeltijds werken is bespreekbaar.

Je krijgt hier zin in … Stuur ons een motivatiebrief met cv naar jobs@wearejobs.be en vertel ons waarom je graag deel wil uitmaken van ons Powerhouse.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.