PR Account Manager

PR Account Manager
Sint-Niklaas

Description: 

Bij Wavemakers hebben we een passie voor baanbrekende PR en communicatie. Ons team van gedreven PR professionals zorgt elke dag voor een tsunami in de pers en op social media. Met een strategische aanpak en een stevige dosis creativiteit leveren we keer op keer geslaagde PR & Influencer campagnes af en onderhouden we intensief persrelaties voor onze klanten.

Ons schip vaart op volle koers voor zowel grote internationale klanten als sterke Belgische merken en start-ups waaronder LEGO, Durex, Coolblue, Durabrik, Pizza Hut, ZEB, Special Olympics Belgium en de Belgische Mucovereniging. Een zeer divers portfolio waarvoor we met plezier de zeilen hijsen!

Wij verhuizen binnenkort naar ‘Het Landhuis’ waar we mee bouwen aan de beste werkplek van het Waasland, pal tussen Antwerpen en Gent. Ons gloednieuw kantoor in het hart van Sint-Niklaas heeft een ondergrondse parking voor de deur én is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. En, oh ja, vergaten we nu nog te vertellen dat Soep&Zoet, dé brunchbar van Sint-Niklaas, onze buren worden?

Wavemakers breidt uit en is daarom op zoek naar een PR professional die het dynamisch bedrijf verder wil helpen groeien. Ready to Make.Things.Move together? Meer info op www.wavemakers.be

Requirements: 

De PR account manager die wij zoeken:

- Een teamplayer met eigen netwerk dat je verder wil uitbouwen.

- Je beschikt over een Bachelor of Master diploma in een communicatie gerelateerde studierichting en hebt minstens 5 jaar relevante ervaring, liefst aan bureauzijde.

- Je bent een kei in projectmanagement: je brengt structuur en plant met oog voor detail zonder het groter geheel te vergeten.

- Je bent gedreven en wil je vastbijten in een groeiend bedrijf, waardoor je ook jezelf ten volle kan ontwikkelen.

- Goeiedag/Bonjour/Hello: je bent vlot drietalig.

- Je hebt een goede pen en weet als geen ander interessante nieuwsopportuniteiten voor klanten te identificeren.

Stuur ons je verpletterend CV en dito motivatiebrief door via info@wavemakers.eu

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.