Project Executive

Project Executive
Brussels

Description: 

Ben je gepassioneerd door events en gebeten door het digitale gebeuren? Sta je te springen om je eerste stappen te zetten in de wereld van events?

OFCORES is op zoek naar een jonge gemotiveerde starter om ons team te vervoegen.

OFCORES is een internationaal events bedrijf met kantoren in Brussel dat gespecialiseerd is in virtuele, hybrid en live events, voornamelijk gericht op de corporate & institutionele markt. We bieden onze klanten een ‘one-stop-shop’ met services op vlak van event management, efficiënte communicatie, event marketing en innovatieve technologie. Al onze projecten worden in goede banen geleid door een team van jonge, gedreven medewerkers die allen gebeten zijn door de events microbe.

Requirements: 

Je zal nauw samenwerken met een Project Manager en verschillende taken uitvoeren gaande van administratieve ondersteuning (bv. opzetten van een registratie platform, opmaak van benchmarks, negotiaties met leveranciers, ...), on-site ondersteuning (bv. coördineren van opbouw /afbraak, beheer van de registraties, brandjes blussen, ...) en beheren van platformen en tools voor virtuele events.

PROFIEL

OFCORES is op zoek naar een ordelijk en gestructureerd persoon die niet wegdeinst van deadlines en druk, maar rechttoe rechtaan meerdere projecten tegelijk aanvalt.

Engels rolt zowel vlot van de tong als uit de vingers, maar ook Nederlands en Frans zijn je niet onbekend. Pas trop gevraagd, right? Een echte Mac connaisseur die jongleert met programma’s als Office, Zoom, Teams, Vimeo, en andere tools. Een Bourgondische teamspeler, een Zwitsers zakmes en een wereldburger.

Wij bieden de kans om ervaring op te doen in een veelzijdige sector, jij brengt de goesting om er volledig voor te gaan!

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.