Project Manager

Project Manager
Brussel

Description: 

Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor de “excellence in execution” van onze storydoing projecten. Je analyseert de projectnoden, stelt oplossingen voor en leidt de uitvoering, van briefing tot eind-evaluatie, van jouw project(en) rekening houdend met de operationele of strategische doelstellingen van het merk.

Je beschikt over de vaardigheden om de kennis en expertise van de verschillende spelers in een field marketingproject te combineren. Van ontwerpen met de studio, bepalen van het juiste ambassador- profiel voor de uitvoering, materialen ontwikkelen met leveranciers, budgetteren en factureren, analyseren en bijsturen van locatie kanalen, beleven van acties op het terrein en zoveel meer. Dit alles geeft jou energie en je gaat geen uitdaging uit de weg.

Requirements: 

Je hebt minimum 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie (field marketing/event/project management is een plus)

• Je neemt verantwoordelijkheid om een project van a tot z te leiden

• Je bent tweetalig Nederlands en Frans

• Je bent kritisch voor jezelf, oplossingsgericht, leergierig, georganiseerd, stressbestendig, hebt oog voor detail en kan multi-tasken

• Je kan zelfstandig werken op jouw project(en), maar bent ook een teamplayer

• Je voelt niets voor een 9-to-5 mentaliteit

• Je bent erg sociaal

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.