Project Manager Events

Project Manager Events
Sint-Michiels

Description: 

D'M&S is op zoek naar een enthousiaste Project Manager Events: D’M&S Live maakt deel uit van de D’M&S communicatiegroep, met vestigingen in Brugge, Brussel en Antwerpen. Als een van de toonaangevende live communication agencies in België, met hoofdfocus op b2b-events, bezorgen we onze klanten (Aldi, Assuralia, Atos, De Tijd, Elia, Knokke-Heist, Roche, Skeyes, Start People, Wolters Kluwer, ...) altijd het perfecte corporate evenement.

Of beter: unieke belevenissen die bijblijven en eindeloos lang nazinderen. Voor de uitbouw van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Manager Events: (m/v/x) Je profiel: Je bedenkt graag totaalconcepten die corporate evenementen er doen uitspringen. Je weet hoe je met een sterk idee een professioneel publiek kunt inpakken. Je werkt nauwgezet en houdt de touwtjes van begin tot eind stevig in handen. Je hebt min. 2 jaar ervaring en je sociale en communicatieskills zijn top. Wat bieden wij jou aan? Heel wat: Een voltijdse en afwisselende job in een bruisende omgeving. Boeiende opdrachten voor een waaier aan nationale en internationale klanten. De support van een fijn team en een ervaren event manager. Een marktconforme beloning voor je werk, met tal van extralegale voordelen.

Requirements: 

Wat is jouw talent?

Je ademt b2b events.

Je bent er 24/7 mee bezig…

Je leidt de meest uiteenlopende projecten in goede banen.

Je speelt een sleutelrol in alle fases van je project, van creatie tot productie.

Je voorbereidingen en onderhandelingen met externe partners brengen het project op kruissnelheid.

Je neemt de volledige productiefase voor je rekening en speurt naar de geknipte leveranciers, legt locaties vast en stem je alle onderdelen van het plan naadloos op elkaar af.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.