Senior Back-end Developer

Senior Back-end Developer
Sint-Michiels

Description: 

D|M&S Brugge is op zoek naar een Senior Back-end Developer Als communicatiebureau en digital agency met headoffice in Brugge en vestigingen in Antwerpen en Brussel verrassen we onze klanten al meer dan 35 jaar met vinnige crossmediale campagnes. Digitaal, offline en live. Business to consumer en business to business. We do it all! Om onze websites, online platformen én apps meer power te geven, zoeken we een senior back-end developer (m/v/x) met ervaring in XAMARIN en véél goesting om zich te specialiseren in .NET MAUI. Wat houdt je job precies in? Je staat in voor het programmeren van websites, digitale platformen (intranet/extranet) en apps in een .NET omgeving, en verdiept je graag in .NET MAUI. Je verzorgt de back-end van de meest uiteenlopende projecten. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-developers, back- én front-enders.

Wat bieden wij jou aan?

Een voltijdse en afwisselende job in een aangename omgeving. Boeiende en uitdagende opdrachten voor een waaier aan nationale en internationale klanten waarmee je je developer skills up and running houdt. De support van een fijn team van developers en andere digital natives die gebeten zijn door mooie online projecten. Een marktconforme beloning voor je werk, met tal van extralegale voordelen.

Requirements: 

Wat is jouw profiel?

Je hebt al een pak ervaring als back-end developer. C#, .NET 6 en SQL (Entity Framework? Bonuspunt!) kennen voor jou geen geheimen meer. Als je vertrouwd bent met XAMARIN is dat zeker een megatroef.

Je bent gepassioneerd door app development. Je competenties op het vlak van HTML, CSS en Javascript zitten goed.

Je bent in staat om third party REST API’s te implementeren, maar kan ook zelf nieuwe ontwikkelen.

Je volgt de evolutie van .NET MAUI op de voet.

Je toolkit bevat naast Visual Studio 2022 ook Source Control (GIT en AZURE Devops) en SQL Server Management Studio.

Je kan via Microsoft AZURE webservers en databases opzetten en configureren.

Je bent bekend met het concept van DTU’s en kan een omgeving kostenefficiënt configureren. Heb je gelijkaardige kennis van AWS, niet van AZURE? No problem.

Je programmeertalent is outstanding: Object Georiënteerd Programmeren (OOP), MVVM, Dependency Injection en Data Binding zijn voor jou kinderspel.

Je kan op een analytische manier problemen troubleshooten.

Je bent een teamplayer die graag zelfstandig werkt maar ook vlot samen met de collega’s projecten aanpakt.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.