(sr.) Accountmanager #agency #fullservice

(sr.) Accountmanager #agency #fullservice
Kontich

Description: 

deBottomLine is een reclamebureau uit Kontich (vlak bij de E19). We zijn een full service bureau, maar werken volgens een totaal ander model dan het ‘klassieke bureau’-model waardoor we sneller & efficiënter kunnen werken. Ondertussen hebben we een mooi portfolio van meer dan 50 klanten waaronder Yakult, Suzuki, Inex, Bambix, LUKOIL, Waasland Shopping, en Levi’s Europe.

Heb je al een paar jaar ervaring in de reclame/marketing/communicatie maar je wil méér? Lees dan verder... want dit kan jouw uitdaging worden:

1 Elke dag alles doen voor jouw klanten. Bij deBottomLine is het ‘handen uit de mouwen’. Niemand kent zijn klant zo goed als jij. Je weet wat ze nodig hebben, wat ze goed gaan vinden en bent zelf verantwoordelijk voor de resultaten. Je zorgt er voor dat je klant zich ontzorgd voelt en dat doe je elke dag met de glimlach en met passie voor de job.

2. Een team van 85 freelancers aansturen. Geef ze duidelijke briefings, volg hun werk op, maak goeie afspraken en zorg dat alle timings gerespecteerd worden. En dat doe je dagelijks met de glimlach: onze freelancers en wij houden van blije mensen!

3. Met zorg omgaan met onze bankrekening. Ja, we zien je graag als je niet al ons geld uitgeeft … en nog liever als je met je freelancers en klanten extra euro’s genereert!

4. Help je collega's waar nodig. Iedereen helpt iedereen, we zijn een hecht team waar collegialiteit hoog aangeschreven staat. Bijt je ergens je tanden op stuk? Vraag even hulp aan één van je collega's, iedereen leert hier van elkaar!

Requirements: 

Je gaat alle ‘ins & outs’ van dichtbij meemaken en meekrijgen vanuit onze filosofie en ervaring (omdat we geloven dat dit de enige manier is waarop je goed en efficiënt kan werken). Een unieke kans om de volgende stap te zetten waar je geen radertje in het geheel bent, maar het geheel aanstuurt!

Heb je zin om bij ons de handen uit de mouwen te steken? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief ... of gelijk welke vorm van sollicitatie naar: resultaat@deBottomLine.be

Tot gauw?

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.