Traffic Manager

Traffic Manager
Zaventem/Leuven

Description: 

De in 2021 gevormde Propaganda Group bestaat uit verschillende communicatieadviesbureaus en merken die elk actief zijn in een specifiek onderdeel van het Content Marketing spectrum. Propaganda biedt Content Marketing van strategie tot executie voor grote Belgische en internationale bedrijven en organisaties. We Are Digital is expert in digitale marketing en communicatie, met inbegrip van digitale strategie, online advertising, sociale media en inbound & performance marketing. Cypres is de specialist in design en content voor kennisintensieve B2B-communicatie voor bedrijven en organisaties, inclusief content governance & sustainability communication. Content Makers richt zich naar KMO’s met Content Marketing, sociale media communicatie en video storytelling. De +/- 100 medewerkers van de Propaganda Group werken vanuit de kantoren in Zaventem en Leuven. Vandaag kijken we uit naar de komst van een:

TRAFFIC MANAGER

Stel je een team van 20 creatives voor: Art Directors, Graphic Designers, Motion Designers, Digital Designers, Copywriters. En het team van Data Experten, Social Media Experten, Search & Social Experten. Ze werken voor vele verschillende klanten. Dat vraagt om een straffe planning. Daar kom jij in beeld …

De job

Je organiseert en coördineert het Operations Team van creatives en experten. Je bent de schakel tussen het Operations Team en de Teamleaders die rechtstreeks contact hebben met de klant. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de planning en zorgt ervoor dat elke medewerker van het Operations Team zijn of haar planning helder ziet. Je zet de juiste expert of creative in voor een taak, houdt rekening met de verwachtingen van de klant en de expertise van de medewerker. Je checkt de dagelijkse voortgang en signaleert deadlines. Je gaat flexibel om met wijzigingen in de planning en je bent proactief in het vinden van oplossingen. Je houdt de werkzaamheden van het Operations Team bij in een helder rapport, dit rapport stel je op regelmatige tijdstippen voor aan het Managementteam. Je bent proactief in het verbeteren van planningsprocessen en in de optimalisatie van tools die de planning vereenvoudigen. Gezien jouw nauw contact met al onze talenten, krijg je ook de verantwoordelijkheid om stagiairs te begeleiden en scholen op te volgen want daar zijn onze toekomstige medewerkers te vinden! Je werkt flexibel vanuit de kantoren in Zaventem en Leuven. Je rapporteert aan het Managementteam.

Requirements: 

Nu jij

Je kent de flows en processen van een agency.

Je weet dat een Traffic Manager meer doet dan enkel plannen om te plannen: de juiste expertise koppel je aan de verwachtingen van de interne Teamleaders en de klant.

Je wil altijd precies weten welke inhoud verwacht wordt en wat de deadline is, zodat je daar snel – en met een positieve aanpak – kan op inspelen.

Je bent die bruggenbouwer die mensen motiveert, je communiceert helder en duidelijk.

Je bent gestructureerd en werkt zeer nauwkeurig.

Je spreekt en schrijft Nederlands en Frans.

Ervaring met een ERP systeem is een plus.

Nu wij

Je maakt straks deel uit van een van de strafste content & digital marketing agencies van het land met Premium brands in uiteenlopende sectoren.

Je krijgt de kans om je eigen functie vorm te geven. Je komt terecht in een losse en informele sfeer, met de focus op groei en ontwikkeling van medewerkers.

Work-life balance vinden wij belangrijk. We bieden een marktconform en flexibel loonpakket.

Je krijgt hier zin in … Stuur ons een motivatiebrief met cv naar jobs@wearejobs.be en vertel ons waarom je graag deel wil uitmaken van ons Powerhouse.

Apply for this job

The file must not be larger than 2 MB.

Files must be less than 2 MB.
Allowed file types: pdf doc docx.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.